senter for helse utdanning kjøp cialis student helse tjenester upenn

Ortopeditekniker / produksjonsmedarbeider

ved vår avdeling på Hamar. Stillingen er et 1-årig vikariat med mulighet til fast ansettelse.

Last ned som PDF: Ortopeditekniker Hamar 2018

Vi søker fortrinnsvis etter en person med kompetanse innenfor ortopedisk fottøyproduksjon, industriell fottøyproduksjon eller som skomaker. Ufaglærte med godt håndlag, formsans, og som ønsker å skape seg en framtid innenfor ortopedifaget er også velkommen til å søke.

Du må ha interesse for fottøy, være kreativ og like å arbeide selvstendig så vel som i samarbeid med kolleger. All muntlig og skriftlig kommunikasjon foregår på norsk.

Vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, tjenestepensjon, samt mulighet til faglig oppdatering og utvikling.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt avdelingsleder Ivar Adolfsen, tlf. +47 903 62 721/e-post: ivar.adolfsen@sophiesminde.no.

Søknad og CV sendes til ann.kristin.fossneset@sophiesminde.no innen 15. januar 2018. Søknadene behandles konfidensielt.
…………………………………………………………………..
Sophies Minde Ortopedi AS er totalleverandør av ortopediske hjelpemidler, og et heleid datterselskap av Oslo universitetssykehus HF. Vi tar i mot pasienter fra hele landet, og vår hovedavdeling ligger ved Oslo Universitetssykehus på Aker. Vi har også avdelinger ved Rikshospitalet og Ullevål. I tillegg til avdelinger i Drammen og på Hamar.

Comments are closed.