Trøndelag Ortopediske Verksted (TOV) søker ortopeditekniker
industrimekaniker, møbelsnekker, landbruksmekaniker, båtbygger, gullsmed eller lignende.

Til vår ortoseavdeling i Trondheim søker vi en dyktig og netthendt håndverker. Arbeidsoppgaver vil være fremstilling av ortopediske hjelpemidler i plast, lær, karbon og metall.

Vi ser etter deg som har fagbrev i og erfaring fra ortopediteknikk eller annet håndverksfag.  Du takler høyt tempo, er strukturert og nøye, og har et øye for finish. Du trives med å arbeide i team. Du må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig, og du må kunne dokumentere ditt arbeid i elektronisk journalsystem.

Vi holder til i nye lokaler i Teknobyen i Trondheim. Normal arbeidstid er 08.00 – 15.30, med fleksitidsordning. Lønn etter avtale.

For nærmere informasjon kontakt verkstedleder Guttorm Hammersborg, tlf 921 14 390. Søknad og CV sendes post@tov.no innen 17.05.2021.

TOV eies av St. Olavs hospital. Vi har hovedkontor i Trondheim, og avdelingskontorer i Ålesund og Namsos.

NOTF (Norsk ortopediteknisk forening), OVL (Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund) og TOV samarbeider med Trøndelag Høyere Yrkesfagskole om å få etablert en samlingsbasert fagskoleutdanning for ortopediteknikere.  Dersom dette blir realisert, vil det bli lagt til rette for at ansatte gjennomfører fagskoleutdanningen.